Brazilian Jiu Jitsu Dordrecht

Brazilian Jiu Jitsu van RetZef

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport die is gericht om je tegenstander d.m.v. een take-down, worp, shoot(s) zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander afklopt.

Er wordt gebruik gemaakt van gecontroleerde grepen, armklemmen, beenklemmen, verwurgingen en eventueel stoten. Deze strategie neemt het voordeel weg van een tegenstander die bekwamer is in het “staande gevecht”.

Deze les is in combinatie met de MMA deelnemers
Ene kant van de zaal BJJ de andere kant MMA

Wat onze leden zeggen over RetZef

 • In zeer afwisselende soms lekker grove, agressieve en conditionele lessen jezelf leren verdedigen, verweren in zeer uiteenlopen agressieve situaties en daarbij je aanvaller uitschakelen of controleren.(krav Maga) De BJJ lessen worden verzorgd door een black belt leraar en deze zijn enorm leerzaam en je kunt er wedstrijden in doen.

  Rob Veldhuijzen
  Rob Veldhuijzen

Brazilian Jiu Jitsu

Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ) is een vechtsport die is gericht om je tegenstander d.m.v. een take-down, worp, shoot(s) zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander afklopt. Er wordt gebruik gemaakt van gecontroleerde grepen, armklemmen, beenklemmen, verwurgingen en eventueel stoten. Deze strategie neemt het voordeel weg van een tegenstander die bekwamer is in het “staande gevecht”.

De lessen worden om de week verzorgd door Danny Kruithof Black Belt BJJ Rickson Gracie.

https://www.facebook.com/retzefsportenprotect/videos/1980855305416809

Onze MMA/ BJJ lessen zijn voor iedereen toegankelijk onafhankelijk van stijl of organisatie en of je beginner bent. Discipline, eerlijkheid en netheid wordt verwacht van de deelnemers. Technieken worden alleen uitgevoerd in de dojo(trainingszaal) en niet op straat, je mag wel bij grote geweld daden jezelf of je naaste in veiligheid brengen en jezelf verdedigen.

page 1 of 3

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Tarieven

 • Brazilian Jiu Jitsu
  36,50 per maand
  • Brazilian Jiu Jitsu
  • 1 keer per week trainen
 • All In
  56,00 per maand
  • 5 dagen per week trainen
  • Krav Maga, MMA, RCF

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers: Micah Bouman

Bekijk hier de lestijden en locatieinformatie.

Vraag een gratis proefles aan

Wil je ontdekken of Brazilian Jiu Jitsu Dordrecht leuk is? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Vraag voordat je komt wel even een proefles aan, dan weten we dat je er bent. Een proefles is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Tot snel!

0