Gezondheid

Individuele begeleiding op maat

Gezondheid

RetZef brengt u samen met een aantal therapeuten en behandelaars die op natuurlijke wijze een behandeling(en) voor een groot aantal ziektebeelden dmv bio resonantietherapie. RetZef behandeld zelf niet dat zullen de desbetreffende behandelaars zijn waar u mee in contact zal worden gebracht.
zie onder wat er behandelt kan worden:

Statistieken

Uit statistieken is gebleken dat 85% van alle mensen die behandeld zijn met rife hun doelen behalen. Een enorm goed resultaat van
het onderzoek onder 16 terminale kankerpatiënten die behandeld werden met de Royal Raymond Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie, de T-baccilli, werd volgens Royal Raymond Rife een 100% succespercentage behaald. Een fenomenaal resultaat, dat niet onopgemerkt bleef. Er werd niet veel later een banket gehouden waar vele vooraanstaande artsen en onderzoekers uit de Verenigde Staten aanwezig waren. Het einde van alle ziekten leek nabij en de artsen toostten op dit geweldige resultaat. Lees u rustig verder

Revalideren/Rehabilitatie blessure

Heb jij een (sport) blessure, dan kun je terecht in de RetZef Gym. Krachttraining wordt veelal
gebruikt bij revalideren van de persoon. Samen zullen we gaan werken aan het versterken van spieren, om naar een gezond en goed herstel te werken.
🌱Vraag een intake aan via info@retzef.com en geef aan om welke klacht het gaat
– kosten intake zijn 55,- euro incl een training

Eet patronen en gezond leven( hier gaan we in op detaillering)
Wat is jou eetgewoonte hoe gezond eet en ben je werkelijk? Vele zeggen altijd ja ik eet gezond en doe gezond, maar toch vullen ze hun boodschappenwagentje met allerlei GMO etenswaren, maar wat is slecht en waar kan ik je mee helpen?
Timo Hennekes MSc kan u verder helpen op het gebied van gezonde voeding ( bron voeding) en het verwijderen van zware metalen uit uw lichaam: let op dit is een proces waarin de lever nieren een groot onderdeel zijn on deze schoon te maken zodat het lichaam beter gaat functioneren.
E-mail: info@retzef.com  of bel 06-14635341
🌱  kosten intake zijn € 55,- let op dit kan een uur duren.

Toepassingen

FREQUENTIETHERAPIE & Bio Resonantie

Maar liefst drie legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders.

De Multiwave Oscillator is een resonantietoestel dat werkt met hoogfrequente trillingen, dat op subtiele wijze een breedspectrum aan natuurlijke frequenties produceert. Het toestel brengt de cellen van het lichaam in de juiste frequentie en stimuleert zo de cel zelf en de organen en het immuunsysteem en activeert het zelfgenezend vermogen. De MWO kan worden aangesloten op onder andere de Lakhovsky antennes en/of de Orange Rife lamp, welke is gevuld met een speciaal gas. De samenwerking met de originele Lakhovsky antennes is zeer krachtig en geeft een geweldig gevoel. Het is een hele relaxte en diepe behandeling.

Welke Rife frequenties worden gebruikt voor welke ziekten?

Verschillende Rife frequenties worden gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten en worden meestal goed verdragen door de patiënten. De volgende frequenties worden gebruikt voor de respectieve ziekten:

 1. Veel universele frequenties worden gebruikt voor de behandeling van degeneratieve, chronische en acute ontstekingsziekten.
 2. De frequentie van 728 Hz is een van de belangrijkste ontstekingsremmende rife frequenties. Deze kan met name worden gebruikt om de multiresistente ziekteverwekkers van stafylokokken te behandelen, die verantwoordelijk zijn voor purulente infecties zoals die voorkomen bij longontsteking of sinusitis.
 3. De frequentie 880 Hz is ook een belangrijke ontstekingsremmende rife – frequentie en wordt gebruikt om streptokokken te bestrijden. Deze kunnen verschillende infectieziekten veroorzaken, zoals reumatische koorts, roodvonk of tonsillitis. De ziekteverwekker Streptococcus pneumoniae is verantwoordelijk voor de meeste ontstekingen van de luchtwegen.
 4. De frequentie van 5.000 Hz zou pijnstillend en bloedzuiverend werken. Oorspronkelijk werd deze frequentie door Rife samen met andere frequenties gebruikt.
 5. De frequentie van 10.000 Hz is belangrijk voor het harmoniseren van het zenuwstelsel en het organisme. Net als de frequentie van 5.000 Hz wordt ze ook samen met andere frequenties gebruikt.
 6. Voor de behandeling van sarcomen wordt een frequentie van 2.008 Hz gebruikt. Het kankertype van de sarcomen wordt toegewezen aan het bindweefsel, de botten, het kraakbeen en/of het spier- en vetweefsel.
 7. Voor de behandeling van carcinomen wordt een frequentie van 2.127 Hz gebruikt. Carcinomen vormen ongeveer 80% van alle kankers en zijn van epitheliale oorsprong.

Alle frequentietherapieën moeten worden uitgevoerd samen met uitscheidingsmaatregelen zoals voldoende vochtinname of toevoeging van spijsverteringsenzymen.

Hoe werkt de frequentietherapie van Rife bij kankeronderzoek?

De frequentietherapie van Rife elimineert kankercellen van carcinomen. Dit werkt doordat de BX-kankervirussen in het carcinoom door de frequentietherapie openbarsten en in het cytoplasma van de kankercel terechtkomen. Het BX-kankervirus, dat in de ware zin van het woord geen kankervirus is, kan de kankercel vernietigen, mits duizenden van deze barstprocessen tegelijkertijd plaatsvinden. Een sarcomakankercel en het uiteenvallen van de BY- kankervirussen gedragen zich vergelijkbaar.

Tijdens een frequentie behandeling worden a impulsen van het lichaam met de rifescan – pro gescand en geregistreerd. aan de hand van de getraceerde afwijkingen kan een behandeling meteen worden ingezet om het lichaam terug in balans te brengen.
Verder wordt er dmv van de 1minuut scan o.a. zichtbaar welke vitamine en mineralen het lichaam ter aanvulling nodig heeft om het genezingsproces te ondersteunen.

Meer info: https://www.frequenz-therapie.com/nl/thema-s/tumor-kwaadaardig-maligne/
🌱Vraag een intake aan via info@retzef.com en geef aan om welke klacht het gaat
– kosten intake zijn € 65,- incl behandeling, tijdens de behandeling wordt bekeken wat u mist aan mineralen, vitamines
en er wordt een prognose gesteld van de eventueel te behandelen kwaal.

Bio Resonantie

Bioresonantietherapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. BIO staat voor leven en natuur en resonantie komt uit het latijn woord Resonare.  Bij ziekte of onbalans in het lichaam zou die trilling verstoord zijn. Volgens de beoefenaars van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten worden vastgesteld. Afhankelijk van de richting van bioresonantie kan een verstoring hersteld worden met bioresonantie-apparatuur, bijvoorbeeld door specifieke trillingen toe te dienen die tegengesteld zijn aan de schadelijke trillingen. Soms wordt dit gedaan in combinatie met een al dan niet homeopathisch medicijn. Ook werken wij met het gebruik van Bicarbonaat om Ph waarde omhoog te krijgen in het lichaam zodat het behandeld kan gaan worden met bv de rife.

De verschillende bioresonantie-apparaten werken doorgaans met elektroden die de patiënt vasthoudt of die op specifieke punten op het lichaam worden gezet. Soms wordt de huidweerstand gemeten, soms trillingen.

Bioresonantie therapie kan bijvoorbeeld worden toegepast bij:
– artritis
– artrose
– allergieën
– darmproblemen
– depressiviteit
– emotionele problemen
– energietekort
– gewrichtsklachten
– hoofdpijn/migraine
– hooikoorts
– huidklachten
– keel- neus- en oorklachten
– maagproblemen
– menstruatieklachten
– ontstekingen
– spierziekten
– stress
– vermoeidheid

– vaccinatieklachten

Allergie

Overgevoeligheden leiden altijd tot een minder werkend immuunsysteem, waardoor klachten en ziektes kunnen ontstaan. Met behulp van acupunctuur kunnen overgevoeligheden energetisch in balans worden gebracht. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt in werking gesteld, zodat het de volgende keer met deze stoffen om kan gaan.  Neem contact op met Jeanette v/d Nadort.
e-mail:   info@123acupunctuur.nl

Vermoeidheid/lichamelijke klachten

Heb jij een gebrek aan energie? Veel verschillende oorzaken kunnen een rol spelen; fysiek, mentaal, emotioneel, elektromagnetisch (straling) of spiritueel.
We kunnen voor u onderzoeken wat de precieze achtergronden van de vermoeidheid zijn en wat er nodig is om het zelfgenezend vermogen te herstellen. Testen worden uitgevoerd door de rife behandelaar of Jeanette v/d Nadort, en zij zullen aan u een test verslag meegeven wat u te kort komt in uw lichaam qua mineralen, vitamines, of welke behandeling nodig is om bv bepaalde kwalen te behandelen met de rife machine ( Prof Tesla)

🌱Vraag een intake aan via info@retzef.com en meld met wie u een afspraak wilt
– kosten intake zijn € 55,- incl behandeling.

Burn-out

In onze hectische maatschappij waarin wij veel van onszelf vragen komt een burn-out vaker voor dan we denken. Om dit te te onderzoeken is van belang of datgene wat je doet wel écht je passie is. Dit kan namelijk ook van invloed zijn op de klachten die bij een burn-out horen.
🌱Contact: Jeanette v/d Nadort :  info@123acupunctuur.nl

Ontstoren van Vaccinaties
Onze therapeut kan u vertellen over verschillende vaccinaties en hoe deze te ontstoren zodat u geen klachten meer
ondervind van deze toegediende stoffen
Heeft u vragen hoe dit in zij n werking gaat en hoe u geholpen kunt gaan worden stuur dan even een:
🌱 telegram berichtje of whatsapp naar 06-14635341 met de desbetreffende klacht en ik zal u verder
verwijzen naar de desbetreffende therapeut / homeopaat

Wat onze leden zeggen over RetZef

 • Audy Comvalius 50 jaar. Ik volg privé les Krav Maga en coördinatie lessen . En daarnaast sinds enige maanden RetZef Combat fitness. Retzef raad ik een ieder aan. Goede lessen leuke sfeer en bovendien geduldige leraren. Top

  Audy Comvalius
  Audy Comvalius

Personal Training

THEP Performance training

Bij Timo Hennekes Elite Performance zijn we geobsedeerd door menselijke prestaties!
Met bewezen onderzoek en de beste trainingsmethoden, combineren we programma’s die zijn ontworpen om de capaciteit  te vergroten van elke atleet die onze deuren binnenkomt.

We baseren al onze trainingen op jarenlang onderzoek en wetenschappelijke gegevens waarvan is bewezen dat ze Elite Level Athletes creëren.

Onze MISSIE is om vanaf de basis een atletische basis te bouwen, zodat je je kunt concentreren op het domineren van je competitie en het winnen van elke strijd, ongeacht welke sport je speelt!

We geven bij THEP alleen specifieke trainingen op het gebied van snelheid, wendbaarheid en hun acceleratie vermogen, het gaat erom dat de atleet/team centraal staat. ( dit is geen fitnessprogramma)

Een uitgebreid agility trainingsprogramma omvat het volgende:

 •     Snelheids training
 •     Balans / coördinatie training
 •     Looptraining
 •     Directionele bewegingstraining
 •     Proprioceptie (perceptie / bewustzijn) training
 •     Krachttraining

 

Als gekozen wordt voor een weerbaarheidstraining, volgt een traject van 10 bijeenkomsten van één uur individueel of in een groepje met nog enkele deelnemers. De training zal nauw aansluiten bij de deelnemer, maar bestaat altijd uit een beweging- of fysiek deel en een mentaal deel.
Het accent kan liggen op:

• Vergroten van de weerbaarheid;
• Het opkomen voor jezelf in lastige situaties;
• De eigen grenzen herkennen en daarvoor opkomen;
• De grenzen van anderen kunnen herkennen en die respecteren;
• Omgaan met boosheid;
• Beter kunnen reageren op gepest worden;
• Beter kunnen reageren op groepsdruk;
• Verminderen van angst;
• Preventie van seksuele intimidatie;

De training wordt afgesloten met een evaluatie.

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers:
Timo Hennekes MSc

Bekijk hier de lestijden en locatie-informatie.

Vraag meer informatie aan

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0