MMA Dordrecht

De meest complete vechtsport.

MMA

MMA mixed martial arts is momenteel een van de groots groeiende sport in de wereld. MMA is de meest complete vechtsport die er bestaat.

MMA is een combinatie van judo, jiu jitsu, kickboksen, worstelen & kyokushin karate. Deze sport kan in competitieverband beoefend worden. Onze leden vertegenwoordigen RetZef tijdens toernooien die in het binnen en buitenland gehouden worden.

Kom trainen bij RetZef MMA Dordrecht: vraag een proeftraining aan.

Wat onze leden zeggen over RetZef MMA

  • Mijn naam is Thijs de Korte, 23 jaar en ik volg zowel de Krav Maga lessen als de MMA-lessen. Toen ik 5,5 jaar geleden binnenliep bij RetZef voelde ik me gelijk welkom. De sfeer was goed en beginners werden gelijk geaccepteerd in de groep. Dit is sindsdien niet veranderd. De lessen zelf zijn persoonlijk en er is een goede balans tussen conditie, techniek en humor.

    Thijs de Korte
    Thijs de Korte

MMA bij RetZef

In het MMA is het toegestaan om te stoten, knieën en te trappen naar het lichaam en hoofd. Beetpakken en naar de grond brengen is toegestaan, chokes (verwurgingen) en stoten naar het borst zijn toegestaan tijdens het grondgevecht. Tijdens het grond gevecht mag er niet (soms wel) op het gezicht geslagen (afhankelijk van regels bij (w)elk toernooi).

Onze MMA/ BJJ lessen zijn voor iedereen toegankelijk onafhankelijk van stijl of organisatie en of je beginner bent. Discipline, eerlijkheid en netheid wordt verwacht van de deelnemers. Technieken worden alleen uitgevoerd in de dojo(trainingszaal) en niet op straat, je mag wel bij grote gewelddaden jezelf of je naaste in veiligheid brengen en jezelf verdedigen.

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Tarieven

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers:
Timo Hennekes MSc
Virgil Amade
Thomas Monterie
Jeffrey Steenhuis
Mike Makkelie
Leroy Lotulung
Danny Kruithof

Bekijk hier de lestijden en locatieinformatie.

Vraag een gratis proefles aan

Wil je ontdekken of Retzef Krav Maga leuk is? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Vraag voordat je komt wel even een proefles aan, dan weten we dat je er bent. Een proefles is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Tot snel!

0