RetZef wordt ‘RetZef Sport & Protect’

RetZef bestaat dit seizoen al weer 14 jaar! Iets waar wij bijzonder trots op zijn.

Om onze klanten/leden nog beter van dienst te zijn heeft RetZef gekozen voor een make-over. Een nieuw fris logo, de cirkel staat voor continuïteit (betekent RetZef in het Hebreeuws).
We blijven bij RetZef altijd in beweging, TH staat voor Timo Hennekes.

RetZef Sport en Protect gaat op particulier en zakelijk gebied onder 1 dak verder. We hebben een nieuwe visuele identiteit ontwikkeld en er is hard gewerkt aan deze nieuwe frisse website. Alle informatie is voortaan op 1 plek overzichtelijk en duidelijk terug te vinden.

RetZef Sport en Protect is dé specialist op het gebied van Sport (Krav Maga, BJJ, MMA  en RCF ) en Protectie van uw bedrijf. Door de juiste inzet van onze mensen en hun kennis, hebben we de juiste balans voor iedere situatie gevonden. Dit door altijd door heel goed te luisteren om zo te doorgronden wat de specifieke omstandigheden en wensen van de klant/consument zijn. Vervolgens maken we samen een plan van aanpak naar de gewenste situatie waarin de continuïteit (RetZef) van kwaliteit en professionaliteit op gebied van sport en protectie wordt gewaarborgd.

Volgende week maandag 27 augustus gaan we weer van start met het nieuwe seizoen en is er de mogelijkheid om gratis een week mee te trainen met onze leuke en zeer leerzame lessen in Krav Maga , RetZef Cross Fitness en MMA les voor jong en oud.

RetZef Krav Maga is het systeem voor iedereen waarbij men gebaat is om zijn persoonlijke veiligheidsgevoel te versterken. Zodat je niet langer bang op straat hoeft te zijn en in staat bent om aan allerlei onveilige situaties het hoofd te bieden. Regels binnen het systeem van Krav Maga, die zijn er niet alles is toegestaan om je zelf te verdedigen als dit nodig is. Met inachtneming dat je nadenkt wat wel en niet kan, proportionaliteit en subsidiair zijn belangrijke items als het gaat om zelfverdediging.

Ook kunnen de mensen bij ons terecht voor een nieuwe fitness programma “RetZef Cross Fitness” die geheel aan deze tijd voldoet. In dit programma doen we cardio boxen, werken we de aan de conditie en coördinatie.  Dit door super leuke spelvormen en er wordt volop gewerkt aan spieren om het lichaam in balans te krijgen.

Bij lidmaatschap krijgt iedereen een maand gratis trainen en hoeft geen inschrijfgeld betaald worden. Vraag een proefles aan of bel met 06-14 63 53 41 voor meer informatie.

RetZef Sport & Protect. Altijd in beweging, eerst luisteren, dan doen!

 

0