Personal Training

Individuele begeleiding op maat

Personal Training Dordrecht van RetZef

RetZef organiseert regelmatig weerbaarheidstrainingen aan verschillende doelgroepen, waarvoor een ieder zich kan inschrijven.

Steeds vaker krijgen we de vraag van ouders/hulpverleners of hun kind/cliënt ook individueel begeleid kan worden. Het gaat dan vaak om kinderen, jongeren of volwassenen die niet, of nog niet, passen in een groepstraining. Enkele voorbeelden zijn verstandelijke beperking, autisme, een andere problematiek bijvoorbeeld ADHD, of moeite hebben met het beheersen van hun eigen agressie.

Wat onze leden zeggen over RetZef

  • Audy Comvalius 50 jaar. Ik volg privé les Krav Maga en coördinatie lessen . En daarnaast sinds enige maanden RetZef Combat fitness. Retzef raad ik een ieder aan. Goede lessen leuke sfeer en bovendien geduldige leraren. Top

    Audy Comvalius
    Audy Comvalius

Personal Training

Als gekozen wordt voor een weerbaarheidstraining, volgt een traject van 10 bijeenkomsten van één uur individueel of in een groepje met nog enkele deelnemers. De training zal nauw aansluiten bij de deelnemer, maar bestaat altijd uit een bewegings- of fysiek deel en een mentaal deel.
Het accent kan liggen op:

• Vergroten van de weerbaarheid;
• Het opkomen voor jezelf in lastige situaties;
• De eigen grenzen herkennen en daarvoor opkomen;
• De grenzen van anderen kunnen herkennen en die respecteren;
• Omgaan met boosheid;
• Beter kunnen reageren op gepest worden;
• Beter kunnen reageren op groepsdruk;
• Verminderen van angst;
• Preventie van seksuele intimidatie;

De training wordt afgesloten met een evaluatie.

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers:
Timo Hennekes

Bekijk hier de lestijden en locatieinformatie.

Vraag meer informatie aan

Wil je ontdekken of een personal training leuk is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0