Krav Maga

 

Politie en Speciale Teams Politie

Krav Maga Politie en Speciale Politie Teams

KRAV MAGA VOOR POLITIE

“Krav Maga politie” is een ontwikkeld systeem voor de politie en behandelt naast de reguliere zelfverdediging met of zonder geweldsmiddelen ook bepaalde technieken, voor zoal het opbrenggrepen, boeitechnieken, aanhoudingsmogelijkheden , speciale scenario trainingen die op een neurologische wijze gedoceerd zal worden aan de agenten.

Dit is echt een enorme aanwinst en aanvulling voor uw team (s) Deze wijze is natuurlijk te gebruiken als Integrale Beroeps vaardigheid (IBT) om de agenten zo veilig mogelijk hun werk te laten doen en natuurlijk binnen de kaders van art. 41 WvSr. staat vermeld.

RetZef Sport & Protect  verzorgt overvaltrainingen voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, en voor medewerkers die te maken kunnen krijgen met agressieve klanten en een overval risico. Een cursus of training kunnen werknemers dan ook helpen zich veiliger en meer zeker te voelen in hun werksituatie. De deelnemers ontwikkelen een vaardigheid waardoor ze zich beter kunnen redden in situaties die nu als onbeheersbaar, dreigend of angstig worden ervaren.

De training wordt op maat gesneden voor de desbetreffende groepen. De training zal ongeveer 1 dag deel duren. De trainingen worden gepland op een geschikte locatie. Ook in- Company trainingen zijn mogelijk. De datum wordt in overleg vastgelegd.

Wat cursisten zeggen over deze training:

 • De Krav Maga workshop verzorgd door de mannen van RetZef was erg leerzaam en laagdrempelig genoeg, zodat iedereen kon meedoen. Een leuke ervaring voor onze kwartaal bijeenkomst, en goed voor de teambuilding. De manier waarop docent Timo Hennekes het bracht zorgde voor veel enthousiasme van een ieder om mee te doen. Daarnaast gaf hij veel uitleg over de theorie van Krav Maga en praktische tips! Kortom een leuke ervaring voor het hele bedrijf!

  Teunis Baars
  Teunis Baars Portakabin BV
 • Private training bij Retzef is trainen met de beste van Nederland. Een trainingsprogramma ontworpen op jouw risicoprofiel. Daarnaast nog de mogelijkheid om je te specialiseren in verschillende disciplines in het buitenland.

  Stephan Huisman Internationaal ondernemer

Inhoud van de cursus

De training is bedoeld voor politie en speciale teams

Het programma kent een evenwichtige verdeling tussen theorie en praktijk, toegespitst op de kernwaarden van de agenten. Er wordt ingegaan op de risicofactoren binnen de geweldspiralen, beperken van schade,.

 • Na de training bent u instaat om:
 • Risicofactoren binnen uw bedrijf te beperken;
 • Verschillende tips toe te passen ;
 • Minder gestrest te zijn en bepaalde situaties;
 • Adequaat te handelen.

Timo is ook Pistool docent anti terror instructor en kan u de nodige tools geven voor bv home invasion hoe te handelen onder stress en moeilijke gewelds- situaties en meer

Trainer Timo Hennekes

Deze cursus wordt gegeven door Timo Hennekes MSc.

Timo Hennekes MSc &  RDG is docent in Weerbaarheid en Gevaarsbeheersing. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van situatiemanagement.

Hij is gediplomeerd in: Krav Maga 4e dan, CIOS gevaarbeheersing, RTGB BOA´s, Israëli Basic Vip Bodyguard, Israëli shooting, Politie en Security.

24 jaar geleden is hij in contact gekomen met Krav Maga 4e dan. Na vele jaren vechtsportervaring te hebben opgedaan in Kick Boxen, Ninjutsu en MMA 5e dan kwam hij erachter dat Krav Maga de missing link in zijn leven was. Krav Maga is het systeem om je optimaal te verweren tegen een mes, een handvuurwapen, wapenstok en knuppel.

Tevens is hij Neurologic & Coördinatiespecialist.

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de beroepsvereniging : Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing, gevaarsbeheersing-weerbaarheid. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Bedrijven en opdrachtgevers

We hebben in de afgelopen jaren voor heel wat bedrijven en opdrachtgevers mogen werken. De mensen van onderstaande bedrijven hebben cursussen of trainingen bij ons gevolgd.

stedelijk-dalton-lyceum-1287159062

Vraag een offerte aan

Detraining wordt op maat gesneden voor de desbetreffende doelgroep. De cursus kan bestaan uit een presentatie, workshop of cursus. De trainingen worden gepland op een geschikte locatie. Deze wordt in overleg met de deelnemers of de organiserende instantie, in de omgeving van de woon of werkplaats van de deelnemers gegeven. Ook in- Company trainingen zijn mogelijk. De datum wordt in overleg vastgelegd.

Vul onderstaand formulier even in, dan nemen we contact op om de mogelijkheden te bespreken.

0