Personal Training

Individuele begeleiding op maat

Personal Training Dordrecht RetZef

RetZef verzorgt PT op basis van:

Weerbaarheidstrainingen ( small group) aan verschillende doelgroepen,
Fitness programma RCF: Conditie, Afvallen en Spierontwikkeling.
Wil je ook van je buikvet af? Dit is de Training!
– Zelfverdediging: Veel zaken mensen, ZZPrs komen naar RetZef voor deze unieke lessen, vele worden bedreigt en en zijn overvallen en willen dus een echte vorm van zelfverdediging die hen weerbaarder maakt.
-THEP: Performance Training en je krijgt een trainer die afgestudeerd is aan de universiteit van Barcelona.
 THEP specifieke trainingen op het gebied van snelheid, wendbaarheid en hun acceleratie vermogen, het gaat erom dat de atleet/team centraal staat.

Uit statistieken is gebleken dat 85% van alle mensen die trainen met hun personal trainer hun doelen behalen. Sporten met een personal trainer is dus een prima investering, want je krijgt echte resultaten.

Personal training is het werken met een trainer die samen met jou stappen onderneemt om ervoor te zorgen dat jij je resultaat haalt. Je hebt een doel voor voor ogen en je gaat daarmee aan de slag om het resultaat te behalen.

Wil jij bijvoorbeeld:  je conditie verhogen, spiermassa, betere lijnen, techniek verbeteren, sneller worden, powerfull en wendbaarder? Ga dan samen met jouw personal trainer aan de slag: je staat er niet alleen voor!

Wat onze leden zeggen over RetZef

 • Audy Comvalius 50 jaar. Ik volg privé les Krav Maga en coördinatie lessen . En daarnaast sinds enige maanden RetZef Combat fitness. Retzef raad ik een ieder aan. Goede lessen leuke sfeer en bovendien geduldige leraren. Top

  Audy Comvalius
  Audy Comvalius

Personal Training

THEP Performance training

Bij Timo Hennekes Elite Performance zijn we geobsedeerd door menselijke prestaties!
Met bewezen onderzoek en de beste trainingsmethoden, combineren we programma’s die zijn ontworpen om de capaciteit  te vergroten van elke atleet die onze deuren binnenkomt.

We baseren al onze trainingen op jarenlang onderzoek en wetenschappelijke gegevens waarvan is bewezen dat ze Elite Level Athletes creëren.

Onze MISSIE is om vanaf de basis een atletische basis te bouwen, zodat je je kunt concentreren op het domineren van je competitie en het winnen van elke strijd, ongeacht welke sport je speelt!

We geven bij THEP alleen specifieke trainingen op het gebied van snelheid, wendbaarheid en hun acceleratie vermogen, het gaat erom dat de atleet/team centraal staat. ( dit is geen fitnessprogramma)

Een uitgebreid agility trainingsprogramma omvat het volgende:

 •     Snelheids training
 •     Balans / coördinatie training
 •     Looptraining
 •     Directionele bewegingstraining
 •     Proprioceptie (perceptie / bewustzijn) training
 •     Krachttraining

 

Als gekozen wordt voor een weerbaarheidstraining, volgt een traject van 10 bijeenkomsten van één uur individueel of in een groepje met nog enkele deelnemers. De training zal nauw aansluiten bij de deelnemer, maar bestaat altijd uit een beweging- of fysiek deel en een mentaal deel.
Het accent kan liggen op:

• Vergroten van de weerbaarheid;
• Het opkomen voor jezelf in lastige situaties;
• De eigen grenzen herkennen en daarvoor opkomen;
• De grenzen van anderen kunnen herkennen en die respecteren;
• Omgaan met boosheid;
• Beter kunnen reageren op gepest worden;
• Beter kunnen reageren op groepsdruk;
• Verminderen van angst;
• Preventie van seksuele intimidatie;

De training wordt afgesloten met een evaluatie.

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers:
Timo Hennekes MSc

Bekijk hier de lestijden en locatie-informatie.

Vraag meer informatie aan

Wil je ontdekken of een personal training leuk is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0