RetZef Cross fitness:

It’s Just You Against You

RetZef Cross Fitness (RCF)

Wil je topfit worden? Werken aan een sterk lichaam, een superconditie? En dat zonder saaie apparaten in een fitnessruimte?

 • Duur: 60 minuten
 • Verbeter: je conditie
 • Voel: je sterker
 • Bouw aan: je algehele fitheid

RetZef Cross Fitness maakt enkel gebruik van losse attributen en geen fitnessapparaten. Tijdens de voortdurend gevarieerde trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van functionele bewegingen om conditie en spieropbouw te bevorderen. Het laatste kwartier van elke les maak je kennis met boksen (zelfverdediging)

Workouts!

De workout bestaan uit intervaltraining waar het accent ligt op samengestelde bewegingen en oefeningen. Hierin maak je gebruik van conditie, snelheid, coördinatie, kracht. In deze workouts werkt men ook samen met zijn tweeën of soms in groepsvorm.  We combineren de principes van het boksen met functionele fitnesstrainingen en creëren zo elke training een andere les. Op een veilige, plezierige en effectieve wijze maak je kennis met boksen en fitness (o.a. spierversterkende oefeningen) zonder fysiek contact. Heb je zin om fit te worden en wil je lekker bewegen? Dan is  RetZef  Cross Fitness  iets voor jou.

De circuit oefeningen zijn samengesteld uit elk een onderdeel die afhankelijk van de zwaarte 30 tot 60 seconde kunnen duren.
Je werkt alleen, met zijn tweeën of soms in groepsvorm.

“RCF is variërend en dynamisch”

Elke training is anders en super leuk om te doen.

Wat onze leden zeggen over RetZef

 • Audy Comvalius 50 jaar. Ik volg privé les Krav Maga en coördinatie lessen . En daarnaast sinds enige maanden RetZef Combat fitness. Retzef raad ik een ieder aan. Goede lessen leuke sfeer en bovendien geduldige leraren. Top

  Audy Comvalius
  Audy Comvalius
 • Ricardo 33 jaar, ik volg Krav Maga en RCF. Retzef is in mijn ogen een top Sportschool/ Dojo door de mix van sporten die worden aangeboden. Krav Maga, MMA, BJJ en RCF. De diversiteit en intensiteit van de trainingen en het familiegevoel onder de leden zijn voor mij van grote waarde!

  Ricardo Gelauf
  Ricardo Gelauf
 • Ik train bij RetZef om op een laagdrempelige manier les krijgen van een enthousiaste trainer in deze manier van zelfverdediging, met een leuke groep mensen tussen de 16 en 60 jaar. Zelf ben ik 58 jaar.

  Bart Hueting

Wat is RetZef Cross Fitness?

RCF RetZef Cross Fitness is voor iedereen die fit wilt worden / blijven en dit graag wil doen om zijn of haar spieren, doorzettingsvermogen, conditie te verbeteren. Bij RetZef Cross Fitness werk je met losse attributen en geen grote fitnessapparaten. Tijdens de voortdurend gevarieerde trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van functionele bewegingen om coördinatie, conditie, spieropbouw en plezier te bevorderen.

Deze voor het lichaam natuurlijke bewegingen zoals; hardlopen, buiten aan een boom / tak hangen (Pull up bars), touwtje springen, Slamm bal, TRX, Barbells, Kettlebell oefeningen, worden meestal op tijd uitgevoerd, de laatste 10 a 15 min van de les wordt aandacht besteed aan cardio boksen, dit houdt in bokshandschoenen aan en combinatie maken op elkaars handschoenen of combinaties op de bokszak. Door constante variatie in de training is het elke keer weer anders en met een paar work-outs die wel herhaald moeten worden, wordt je conditie vanzelf beter.

De RCf lessen zijn variërend en zeer dynamisch.

Je hoeft niet over een bijzonder goede coördinatie te beschikken in het begin, we werken natuurlijk met jou aan je coördinatie/oefeningen om deze te verbeteren. Just give it a Try and lets do it!

page 1 of 2

Over RetZef

RetZef is een kleine organisatie die dynamisch is en zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van realistische cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met agressie en geweld, waarbij u direct contact heeft met de trainer die ook daadwerkelijk de training gaat geven.

RetZef is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing. Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie.

Hij of zij kan meteen inspelen op de actualiteit, uw situatie of de omstandigheden. Voor iedere training vindt er een onderzoek plaats om de training zo realistisch mogelijk op de praktijk te laten aansluiten. Iedere onderneming of instelling heeft namelijk eigen afspraken, regels en protocollen.

Lees ons hele verhaal..

Tarieven

 • RCF
  45,00 per maand
  • RetZef Cross Fitness
  • Twee keer per week trainen
 • All In
  56,00 per maand
  • 5 dagen per week trainen
  • Krav Maga, MMA, RCF

Waar kan ik trainen?

Dordrecht

Adres
Wijk Crabbehof
Domela Nieuwenhuisweg 6 (Gymzaal) Geen postadres!
3317 SE Dordrecht

Trainers
Timo Hennekes MSc
Coördinatie specialist & neurologic & training ( Universitas Barcelona)

Nikita Visser
RCF instructrice & veelvoudig NL en Benelux bodybuild kampioene

Bekijk hier de lestijden en locatie informatie.

Vraag een gratis proefles aan

Wil je ontdekken of Retzef Krav Maga iets voor je is? Kom dan gewoon een keer meetrainen. Vraag voordat je komt wel even een proefles aan, dan weten we dat je er bent. Een proefles is altijd gratis en je zit nergens aan vast. Tot snel!

0