Retzef Proefles Aanvragen

Kom proeftrainen bij RetZef!

Doe vrijblijvend mee en ontdek of het iets voor je is.

Een proefles is altijd gratis.

Proefles aanvragen:

Geef hieronder aan wie je bent, welke proefles je wil volgen en waar je dat wil doen, ervaring met sport en voor kinderen leeftijd doorgeven aub. We nemen snel contact met je op.
IVM de drukte bij MMA/BJJ, sturen wij jou een tikkie 12,50 voor de proefles deze krijg je terug als je lid wordt.

Nog niet overtuigd?

Nog niet overtuigd of RetZef de goede club voor je is? Kijk dan eens wat onze leden zeggen over trainen bij RetZef:

 • Ik heb heel wat sporten gedaan in m'n leven, maar alles wat ik tot nu toe deed ging op den duur vervelen. Ik train nu 5 jaar bij RetZef en het is nog geen seconde saai geweest. Altijd uitdaging, actie en knallen. En altijd mensen die gezellig zijn, goed op elkaar letten en helpen om 100% te doen wat je zelf aankunt.

  Jaap mol
 • Audy Comvalius 50 jaar. Ik volg privé les Krav Maga en coördinatie lessen . En daarnaast sinds enige maanden RetZef Combat fitness. Retzef raad ik een ieder aan. Goede lessen leuke sfeer en bovendien geduldige leraren. Top

  Audy Comvalius
  Audy Comvalius
 • Mijn naam is Thijs de Korte, 23 jaar en ik volg zowel de Krav Maga lessen als de MMA-lessen. Toen ik 5,5 jaar geleden binnenliep bij RetZef voelde ik me gelijk welkom. De sfeer was goed en beginners werden gelijk geaccepteerd in de groep. Dit is sindsdien niet veranderd. De lessen zelf zijn persoonlijk en er is een goede balans tussen conditie, techniek en humor.

  Thijs de Korte
  Thijs de Korte
 • In zeer afwisselende soms lekker grove, agressieve en conditionele lessen jezelf leren verdedigen, verweren in zeer uiteenlopen agressieve situaties en daarbij je aanvaller uitschakelen of controleren.(krav Maga) De BJJ lessen worden verzorgd door een black belt leraar en deze zijn enorm leerzaam en je kunt er wedstrijden in doen.

  Rob Veldhuijzen
  Rob Veldhuijzen
 • Ricardo 33 jaar, ik volg Krav Maga en RCF. Retzef is in mijn ogen een top Sportschool/ Dojo door de mix van sporten die worden aangeboden. Krav Maga, MMA, BJJ en RCF. De diversiteit en intensiteit van de trainingen en het familiegevoel onder de leden zijn voor mij van grote waarde!

  Ricardo Gelauf
  Ricardo Gelauf
 • Mijn kinderen van 10 en 7 jaar zitten op  (kids-)Krav Maga. Zelf doe ik ook aan krav maga. Bij RetZef kan je dus terecht met het hele gezin. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan en rekening gehouden met individuele kwaliteiten en conditie. Jong en oud kunnen hier terecht. RetZef beschikt over een mooie eigen dojo waar je goede materialen kunt gebruiken ter ondersteuning van de les. Tevens kan je ook bij RetZef je volledige Krav Maga outfit aanschaffen. Kom vooral eens een proefles volgen en ervaar zelf hoe tof het trainen is bij RetZef. Wie weet tot gauw. Colin 47 jaar.

  Collin
  Collin
 • Ik ben Ramon van de Griend en ik ben 35 jaar. Ik train sinds 2007 op de dinsdag en donderdag bij de gevorderde groep van Retzef. Het is een sportschool waar ik me steeds blijf ontwikkelen in het systeem van Krav maga, de sfeer onderling is top en het is super goed voor mijn conditie! Kida Ramon.

  Ramon van de Griend
  Ramon van de Griend
 • Ik train bij RetZef om op een laagdrempelige manier les krijgen van een enthousiaste trainer in deze manier van zelfverdediging, met een leuke groep mensen tussen de 16 en 60 jaar. Zelf ben ik 58 jaar.

  Bart Hueting
 • De Krav Maga workshop verzorgd door de mannen van RetZef was erg leerzaam en laagdrempelig genoeg, zodat iedereen kon meedoen. Een leuke ervaring voor onze kwartaal bijeenkomst, en goed voor de teambuilding. De manier waarop docent Timo Hennekes het bracht zorgde voor veel enthousiasme van een ieder om mee te doen. Daarnaast gaf hij veel uitleg over de theorie van Krav Maga en praktische tips! Kortom een leuke ervaring voor het hele bedrijf!

  Teunis Baars
  Teunis Baars Portakabin BV
 • Mijn naam is Kenji. Ik zit 2 jaar op Krav Maga. Het is heel erg leuk om te trainen bij Morreh Timo. We leren veel over respect hebben voor elkaar. De kinderen helpen elkaar ook altijd als iemand iets niet weet of kan.  We leren heel veel dingen zoals afweren, schoptechniek en slaan technieken. Alles is even leuk! Ik ga het volgende examen op voor mijn oranje slip. Dat is best een beetje spannend maar ik ga er hard voor trainen. Mijn zusje Lynn van 5 doet aan Ukkie Krav Maga en vindt het ook heel leuk. Lynn vindt Sempei Nicole heel erg lief. Ik heb veel vriendjes gemaakt bij RetZef in al die tijd. Daarom wil altijd op RetZef Krav Maga blijven. Boks van Kenji

  Kenji dekker
  Kenji dekker
0