Timo HennekesHead Instructor RetZef Sport & Protect

  Timo Hennekes hoofd en grondlegger van de RetZef organisatie en Dai Shihan Krav Maga Europe IBK.
  5th Dan MMA Allround ( budokai kan), 4e dan Israëli Krav Maga Instructeur en is docent in Weerbaarheid en Gevaarsbeheersing en Boa instructeur via het CIOS. In de loop der jaren heeft hij zich gespecialiseerd op het gebied van “Situatie Management”

  Timo heeft ruime ervaring in Israëli Krav Maga, en totale zelfverdediging. In Israël verschillende opleidingen gevolgd zoals: Vip Bodyguard, Security and Environment, tactical shooting en vip bodyguard bij Itay Gil in Jeruzalem. 23 jaar geleden is hij in contact gekomen met Krav Maga. Na vele jaren vechtsport ervaring te hebben opgedaan in Kickboksen, Ninjutsu en Jiu Jitsu kwam hij erachter dat dit de missing link in zijn leven was.

  Tevens is hij Docent op het gebied van “Politie en Security” en BOA trainer. Deze kennis en vaardigheden wil RetZef overbrengen aan: burgers, gemeente, boa’s, inrichtingsmedewerker, justitie, militaire onderdelen en de beveiligingsbranche….

  Coördinatie specialist om bv voetballers een betere visuele zicht en coördinatie te geven die ze nodig hebben in het veld ( zie Voetbal www.retzef.nl ) Dit om hun prestaties te verhogen in het top voetbal en lagere divisies. Hij heeft gewerkt met verschillende clubs zoals Oranje Wit, RCD, ASWH en Fluks allemaal het 1e elftal. Ook kan hij goed op persoonlijk niveau en team niveau de mensen beter maken en hun coördinatie level verhogen tot hoog niveau.
  Momenteel werkt hij met BVO voetballers van Ajax, Feyenoord, Sparta, FC Den Haag en een dame van het Nl elftal.

  Op basis van jarenlange ervaring heeft hij een duidelijke visie op hoe om te gaan met bepaalde vormen van agressie. Dit mag duidelijk zijn dat preventie en training, essentiële aspecten zijn van een effectieve aanpak van weerbaarheid, agressie management en gevaarsbeheersing.

  RetZef Krav Maga is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Docenten Weerbaarheid en Zelfverdediging, Stichting Docent Gevaarsbeheersing.
  Deze erkenning geeft een extra kwaliteitsgarantie. Tevens zijn we aangesloten bij de volgende organisaties: CIOS, MMA bond europa (grootste bond in Europa voor wedstrijden kickboksen en MMA) en de vechtsport autoriteit  VA, ITS (Israëli Tactical School) en het IBK van (Kaicho Jon Bluming)

  Opleidingen:

  Krav Maga Instructeur
  Counter Terror israeli shooting Instructor learned from lead instructor Israëli intelligence agency.
  Tevens is T.H. hoofd instructeur ITS in Nederland
  Docent Vip en bodyguard (civiel, politie, militair en beveiliging)
  Docent gevaarsbeheersing RDG ( weerbaarheids trainingen via www.retzef.nl )
  Instructeur Allround MMA IBK
  Tactical Shooting basic Israël
  BOA Instructeur ( voor het opleiden van bijzonder opsporing ambtenaars)
  Coördinatie specialist om vechters,spelers burgers een betere coordinatie aan te leren vanaf begin tot eind.

  Voor tactische begeleiding op zakelijk nivo ( militair, police, ambassades en maritiem) via info@retzef.nl

  0