RetZef Sport & Protect 15 jaar

RetZef bestaat al weer 15 jaar!

15 jaar! Iets waar wij bijzonder trots op zijn. Timo Hennekes de hoofd instructeur van RetZef is trots en blij dit bereikt te hebben

Timo hoopt dat Krav Maga zich in zijn organisatie nog meer zal doen ontwikkelen tot een populaire activiteit. Zelf kwam hij er 20 jaar geleden mee in aanraking. “En op 14 september is het alweer 15 jaar geleden dat RetZef (toen Sportschool KMD ) in Dordrecht werd opgericht. Dit laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Wat de aantrekkingskracht van Krav Maga is? Ik ben er dag en nacht mee bezig. Toen ik het ontdekte, voelde het alsof ik de missing link in mijn leven eindelijk tegenkwam. Ik deed daarvoor de meest uiteenlopende vechtsporten, maar Krav Maga is allesoverheersend. Het is een systeem, niet te vergelijken met zomaar een sport. Het is heel doelgericht. Overal zit een idee achter, je doet niet zomaar wat.
Ook vermeld Timo dat hij het niet alleen heeft gedaan, zijn vrouw heeft een duidelijke hand in de gang van zaken en dat is alleen maar fijn zegt hij, ook de instructeurs zetten zich altijd weer volledig in.

Op zaterdag 14 september zal een speciale open dag gegeven worden en na de lessen zal er een borrel voor onze leden zijn.

Tijdens de opendag de volgende sporten:
Kids Krav Maga 11.00 tot 11.45 uur
Demo: krav maga en RCF 12.00 uur
Krav Maga volwassenen 12.15 uur tot 13.15 uur na deze les lekker een hapje en een drankje voor iedereen.

Bij lidmaatschap krijgt iedereen een maand gratis trainen en hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden in heel de maand september.

0