Stand van zaken coronacrisis

 

 

 

Stand van zaken Corona crisis
25 april 2020

Beste RetZef leden en ouders,

2 weken geleden dachten we nog in aangepaste vorm door te kunnen trainen in onze dojo’s. Toen kwam de overheid met het bericht dat iedere sportclub verplicht de deuren moet sluiten tot minstens 6 april.

We zitten er middenin en we zullen het moeten accepteren hoe de situatie momenteel is. Het vergt dus veel van onze discipline om ervoor te zorgen dat we het aantal besmettingen binnen de perken houden zodat ons zorgstelsel niet breekt. Het leven is momenteel dat we voorlopig geen sportles kunnen volgen, een restaurant of café kunnen bezoeken, dit  is een klein offer die we met z’n allen moeten brengen. Niet alleen bij RetZef maar bij alle sportscholen in Nederland.

Naast de zorgen van het ziek worden zijn er ook zorgen betreft het voorbestaan van RETZEF dit verdient ook aandacht. 15 jaar hebben we enorm hard gewerkt, naar waar we nu staan. We rekenen op jullie begrip en steun in deze moeilijke periode.

Momenteel  zoeken we naar opties om jullie tegemoet te komen in de verloren trainingsuren. Dit kan door extra trainingsdagen, een gratis Master Seminar, doortrainen in de vakanties en 1 op 1 coaching via Whatsapp.

Ook zijn we druk met het bedenken hoe wij jullie toch in de benen kunnen houden, hoe we jullie thuis kunnen trainen. Hoe kun je zelf actief blijven en je skills onderhouden? Je kunt ons om oefeningen vragen, maar we zijn al druk bezig met technieken te delen via social media. Op Facebook en Instagram zie je al video’s voorbij komen.

Vanaf morgen bieden we 1 op 1 coaching via de whatsapp. Je kunt dan foto’s of filmpjes van technieken die je thuis hebt geoefend sturen, daar krijg je dan persoonlijk feedback op. Maar ook voor andere vragen zijn we je trainer: hoe blijf je gemotiveerd om thuis mee te trainen, heb je moeite met gezond blijven eten of wil je die check op de vorm van je squats e.d.? Laat het ons weten.  Dit kan via het nummer 06-14635341

Er komt een einde aan deze ellende wat belangrijk is, blijf positief.  We zien jullie weer online of hopelijk snel weer in een training bij RetZef.

Volg ons online via https://www.facebook.com/retzefsportenprotect en https://www.instagram.com/retzef_sport_en_protect/ houd je mailbox in de gaten!

Be Safe But Ready!

Kida,
Team RetZef

0