Update Corona 5 november

Update Stand van zaken Corona crisis 

5 november 2020

Beste RetZef leden, ouders/verzorgers,

Inmiddels hebben we allemaal dinsdagavond naar de persconferentie van onze regering gekeken. De boodschap was helder. Er worden weer extra maatregelen genomen omtrent het virus. Wat betekenen deze extra maatregelen voor RetZef Sport & Protect? In de eerste plaats weer goed nieuws: “We blijven nog steeds open!”

Kids Krav Maga
Voor de Kids Krav Maga lessen zal er momenteel niets veranderen. We blijven de reguliere lesdagen en lestijden hanteren. Wij willen u als ouder er wel op attenderen dat als de kinderen klachten hebben ze niet naar de les te sturen. Het is ontzettend belangrijk dat RetZef een veilige trainingsomgeving is en blijft. Wilt u ook ervoor zorgen dat uw kind aangekleed naar de Dojo toekomt? Ouders en verzorgers zijn deze periode niet welkom in de Dojo, dus ook niet in de kleedkamers en in de gang!

Geen groepslessen voor 2 weken Krav Maga / MMA / BJJ / RCF

Voor de Krav Maga / MMA / BJJ / RCF lessen zullen we per vandaag, donderdag 5 november, overgaan naar individuele 1.5 meter restrictie training. Iedereen mag naar de dojo toekomen van 18.30 uur tot 20.00 uur om hier zelfstandig of met 1 partner (op 1,5 meter) te trainen. Bij binnenkomst wordt je naam genoteerd en een korte gezondheidscheck gedaan. Er wordt een vak toegewezen  en hier dien je in te blijven tijdens de training.

Kleedkamers
We gaan allen via de heren kleedkamer naar binnen en bij het vertalen van het pand via de dames kleedkamer. Probeer zoveel mogelijk geleidelijk te vertrekken.
Iedereen komt dus aangekleed al binnen!

Personal Training 
De Personal Trainingen zullen gewoon doorgaan zoals normaal.

Huishoudelijke mededeling
Iedereen hoort schone voeten en handen, korte nagels en frisse oksels te hebben voor aanvang van de training. Meld ook bij ons als u ziek bent!

Zijn er nog vragen dan horen we het graag.

Be Safe But Ready!
Team RetZef  Sport & Protect

0